Met zorg voor uw was en het millieu
Header
Verzorgt met het lagoon natuurreinigingssysteem
Header

Bedrijven

BEDRIJVEN
U heeft nu de kans om een een frisse wind door uw bedrijf te laten waaien. Wanneer u wilt weten hoe, neem dan eens contact met ons op. Elk bedrijf heeft zo zijn specifieke kenmerken of wensen waarmee wij u graag willen helpen.

Altijd schoon goed
Als professionele reiniger werken wij met het vertrouwde Lagoon concept.
Het concept van “Lagoon reiniging” bevelen wij van harte bij u aan. Voor Walcheren een echte  primeur binnen de professionele textielreiniging. Als u voor ons kiest, kunt u rekenen op de hoogste kwaliteit biedt.
Schone was is een vanzelfsprekendheid voor veel mensen. Voor ons bedrijf, Stomerij-Wasserette Kepil gaat het niet om ‘gewoon schoon’, maar om altijd schoon. Uw kleding en wasgoed vertrouwt u aan ons toe, wij zullen er zorg voor dragen dat uw was met de nodige zorg wordt behandeld. Uw beste kleding en gordijnen waar u aan gehecht bent moeten schoon zijn. Dan bent u bij Stomerij-Wasserette Kepil aan het juiste adres. U kunt ons vinden in Vlissingen. Kijk voor het adres op onze contact pagina, zo kunt u ons altijd vinden.

Bezorgen
Wij hebben ook een speciale service, de haal-en brengservice! Voor slechts € 2,50 halen wij uw spullen op en voor € 2,50 brengen wij al uw spullen keurig bij u thuis.(alleen in Vlissingen daar buiten op aanvraag).

Snelheid in textiel
Stomerij-Wasserette Kepil kan vanuit Vlissingen snel inspelen op grote en kleinere
opdrachten. Als uw bedrijf belang hecht aan kraakhelder en altijd fris textiel, dan weet u ook hoeveel werk erbij komt kijken om dit te realiseren en dat dit tijd kost om het goed te regelen. U kostbare tijd kunt u misschien beter gebruiken. Daarom kunt u dit hele traject aan Stomerij-Wasserette Kepil overlaten. Voor Walcheren bestaat de mogelijkheid om tegen een kleine vergoeding uw was op te laten halen en schoon weer af te laten leveren. Gemakkelijk en snel, schoon en gewoon goed.

no