Met zorg voor uw was en het millieu
Header
Verzorgt met het lagoon natuurreinigingssysteem
Header

Welkom

september 17th, 2011 | Posted by admin in Geen categorie

Wij verzorgen al uw strijkwerk, wasgoed, stoomgoed. In onze vestiging aan de Scheldestraat te Vlissingen zijn we makkelijk toegankelijk en er is parkeergelegenheid aanwezig. Vanuit deze locatie kunnen we Walcheren als werkregio beschouwen.

Met onze moderne, industriele machines verzorgen wij strijkwerk, wasgoed, stoomgoed voor particulieren en bedrijven.Als professionele reiniger werken wij als enige in Zeeland met het vertrouwde Lagoon concept.
Voor Zeeland een echte primeur binnen de professionele en natuurlijke textielreiniging.

Lagoon™ van Electrolux Laundry Systems is een natreinigings wasproces dat ons in staat stelt aan uw wensen tegemoet te komen.

Grotere Klanttevredenheid
Lagoon™ van Electrolux Laundry Systems laat de reiniging van een grotere variatie aan stoffen toe – elk kledingstuk dat in water kan. U kunt alles aannemen wat u voorheen moest weigeren en u bereikt reinigingsresultaten die u voorheen niet voor mogelijk hield.

Onze nieuwe service kan kwetsbare stoffen reiniging zoals synthetische stoffen, donsjassen en slaapzakken, gore-tex, sympatec, lycra en andere kleding, plaids en dekens. Ook de reiniging van stoffen met opdrukken of knopen, welke beslist niet chemisch gereinigd mogen worden, kunnen wij in het Lagoon™ procédé verwerken.

Wij stellen onze diensten van harte bij u aanbevolen.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Responses are currently closed, but you can trackback.